litt sånn festival

IMG_1569
IMG_1570
IMG_1573
Untitled
Untitled
Untitled
startet beijing-besøket mitt med å dra på en liten musikkfestival. den var plassert på et litt rart sted, en slags sportspark eller noe. ene scenen var på en baseball bane, den andre ved en svææær kunstgressbane med sånn løpebane rundt, og den siste på en baskeballbane. festivalen het ‘black rabbit’, og hadde ikke den mest spennende line up’en, så var ikke så mange folk der.
Untitled
IMG_1603
Untitled
IMG_1591
IMG_1592
var ikke så mye til mat der, eneste vegetariske der var pizza. med ost på så klart, så den fristet ikke så mye. jeg spiste kanten. (legg forresten merke til at de har puttet midten av paprikaen på pizzaen… nam!)
Untitled
IMG_1639
første vi egentlig skulle se var yellowcard, men dem rakk vi ikke. da ble det ludacris, eller hvordan det nå skrives. ikke heeelt min musikksmak, forstår ikke helt poenget med å synge ‘yo yo yeah fuck ho bitch az’ i annehver setning.
IMG_1642
Untitled
fikk skikkelig vondt av denne, en bitteliten babykanin i et bittelite bur, som noen holdt nesten helt foran ved scenen. jeg syntes musikken var ubehagelig høy, så den hadde det sikker fantastisk. så vettskremt ut og litt til der den ble veivet rundt med. var tydeligvis ikke bare jeg som syntes det var fælt, for en annen jente kom og fikk holde den, og så stakk hun av med den. hurra! de selger dem og andre dyr rundt på gata i de små burene der, ush.
Untitled
Untitled
vi gikk over til gold panda etterpå, som er fin elektronika. hør på!
IMG_1650
Untitled
så var det tid for 30 seconds to mars, et sånt band som får en til å tenke på da man var 16 og det bandet var det eneste venninngen snakket om.
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
og så måtte jeg på do. kina har ikke ordentlig do, de har et hull i gulvet. veldig gøy. og det skal dere slippe å se bilde av!
Untitled
IMG_1696
IMG_1697
vi så også flashmaster, eller hva han nå het, og så avsluttet vi med en norsk band: 120 days. så dro vi tilbake til her vi bor, fant oss noe mat og la oss før 12. bra start på kinaferie!


(wosh, nå har jeg bruk flere timer bare på å laste opp disse få bildene! håper ikke det tar så lang tid hver gang, da blir det ikke mye blogging altså)

16 Comments

 1. Hvem i alle dager tar med en kanin på konsert liksom?? de har jo skikkelig bra hørsel, så det blir jo enda høyere for dem.. stakkars liten ):
  Du var skikkelig fin på det bildet over kaninbildet!

 2. aw så fine dere var med ører på! veldig fint at kaninvennen deres i det altfor altfor vesle buret ble kidnappa. puh!
  og så så spennende at du plutselig og endelig har kommet frem. gleder meg sånn til bildene som kommer.
  her tar det også flere timer bare for å få ordna et blogginnlegg, forresten. så jeg har gitt opp litt. er andre ting jeg heller vil gjøre når jeg først har nett ei lita stund :b

 3. Årrrh, Kina er virkelig et drittland når det kommer til dyr og dyrevern.. 🙁 kjempetrist…
  men utenom det! morsomt at dere havnet på festival 😀 helt enig ang. Ludacris og “denslags” musikk.
  Håper dere koser dere sinnsykt. Tipper det er helt vidunderlig å få være sammen igjen.

 4. åh spennende! kinesere altså, de er nå ofte litt rare endel av dem, kanin i bur på festival, att det går ann… men 120 days, hurra!

 5. Du snakker om grandmaster flash,ja! Han er en legende! Lurt å lære seg navnet, høhø 😛

  • tinekatrine

   ena: vel, han var ikke så imponerende, så da går det greit at jeg ikke husker det navnet. men nå er ikke jeg så glad i sånn musikk, og han stoppet opp hele tiden og sa ‘put your hands in tha air!!’ og ‘yeah yeah yeah!’ og alt sånn mulig rart, og for det meste hadde han bare tatt andres sanger og “remixed” dem virker det som.

 6. takk for kommentaren! det er litt overvelmende å høre fra alle som kjenner seg igjen, for midt oppi det hele kjenner man seg så ensom. du er jo i tillegg en av de som har inspirert meg til å skrive om det, så da blir det ekstra stas (hihi)
  og jeg taklet ikke videregående jeg heller. karret meg gjennom vg1 allmennfag (såvidt såvidt såvidt) før jeg reiste langt vekk på folkehøgskole. nå er jeg friskere og går en yrkesfaglig linje og håper veldig at det skal gå bra. foreløpig lover det godt, og lærerne er tusen ganger mer hensynsfulle her enn på den gamle skolen.

  Håper du koser deg masse i Kina, din heldiggris!

 7. 30 seconds to mars er jo kjempestas! Det hjelper så klart også at Jared Leto fra Supernatural er frontfiguren, han er ikke så dum… 🙂
  Og hei, Grandmaster Flash er jo han som har laget den eneste rap-sangen (sier man rap-sang?) som er i Happy Feet! “Don’t push me cause I’m close to the eeedge, I’m trying not to lose my head” http://www.youtube.com/watch?v=O4o8TeqKhgY Men ja, det er det eneste jeg vet…
  Fint at kaninen ble kidnappet!

 8. Ops han har ikke vært med i Supernatural, men noe annet som jeg ikke husker hva heter!

 9. Stakkars kanin :(( Flink jente som stakk av med den, hadde jeg også gjort! Håper du koser deg 🙂 Hilsen ei som liker bloggen din.

Comments are closed.