nihao

oi, da var jeg i kina.
har enda ikke gått helt opp for meg, selv om jeg er omringet av kinesere. flyturen hit gikk veldig fint*, og så langt er alt bra. ser det kan bli litt problemer med å få tak i vegansk mat, men det er heldigvis vegetarmat de fleste steder. så jeg får overleve med å putte i meg litt egg og melk de gangene det ikke er noe annet å velge. været er bra da, sånn mild norsk sommer. og det er masse spennende å ta bilde av her, så kommer til å bli heftig bloggspamming fremover. så ja, jeg kommer til å blogge her nede (…borte?). hvis internettet oppfører seg da, er jo tross alt i kina.


*bortsett fra at en teit, gammel og plagsom kineser stjal vindusete mitt, så jeg gikk glipp av mye fint å ta bilde av! han kunne ikke et ord engelsk, så gad ikke en gang å prøve å få setet mitt tilbake. buhu.


(haha, lite ironisk at nettet gikk helt bananas akkurat når jeg var ferdig med innlegget. fun times!)

8 Comments

  1. Så herliig! Hørt at det skal være nesten umulig å være veganer borti der ja, for alle spiser kjøtt og sånn. 🙂

  2. heldig! kos deg masse!
    (merkelig med veganmat, jeg fikk nemlig veganmat overalt når jeg var i Taiwan heletiden selv om jeg vanligvis bare spurte etter vegetar :))

  3. Wowhoo! Spennende! Kos deg med den morsomme maten, de nysgjerrige menneskene, den deilige teen, det varme været og ikke minst det hyggelige gjensynet!

Comments are closed.